bestellingen@tzeepaardje.be

03 455 57 32

OPENINGSUREN

DI-WO-DO-VR: 9 u – 18 U

zaterdag: 9 U – 14 U

zondag: gesloten
(enkel afhaal tussen 10u en 11u)

KARDINAAL STERCKXSTRAAT 37
2530 BOECHOUT

Authentieke zeevruchten uit de oceaan

Authentieke zeevruchten rechtstreeks uit de oceaan zijn een delicatesse die velen van ons graag op ons bord zien. De smaken, textuur en geur van verse zeevruchten zijn ongeëvenaard en bieden een unieke culinaire ervaring. Bij onze viswinkel, zijn we trots op onze selectie van de allerfijnste zeevruchten, die rechtstreeks uit de oceaan worden gehaald.

Een van onze specialiteiten is onze verse oesters. Onze oesters worden dagelijks vers geplukt uit de oceaan en bieden een rijke smaak van de zee. Onze oesters zijn perfect om te serveren als voorgerecht, of als een delicatesse op zich. Onze medewerkers zijn er altijd om u te adviseren over de beste manieren om de oesters te bereiden en te serveren.

Een andere populaire keuze onder onze klanten zijn onze zee-egels. Deze zeevruchten zijn rijk aan smaak en geven een unieke textuur aan gerechten. Onze zee-egels zijn perfect om te gebruiken in pasta's, risotto's of als een garnituur voor vis- of vleesgerechten.

Onze schelpdieren zoals krabben, garnalen en kreeft zijn ook een echte delicatesse die rechtstreeks uit de oceaan komen. Deze schelpdieren zijn rijk aan eiwitten en bevatten veel vitaminen en mineralen, zijn een perfecte toevoeging aan uw maaltijd.

Al onze zeevruchten zijn geselecteerd op kwaliteit en versheid, en worden dagelijks geleverd om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste ervaring krijgen. Bezoek onze winkel en ervaar de authentieke smaken en texturen van zeevruchten rechtstreeks uit de oceaan.

OPENINGSUREN

DI - WO - DO - VR: 9 U - 18 U
ZATERDAG: 9 U - 15 U

contacteer ons

BESTELLINGEN@TZEEPAARDJE.BE

ADres

KARDINAAL STERCKXSTRAAT 37 2530 BOECHOUT

Take Out Pasen

Heerlijke aanvulling voor bij de Paasbrunch